Το ξενοδοχείο Xenia Poros Image βρίσκεται στην γραφική περιοχή του Νεωρίου, μόνο λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο του νησιού με μοναδική θέα στην πόλη του Πόρου και την θάλασσα. Το Xenia Poros Image χτισμένο στην άκρη του εδάφους, σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα πλοίο με θέα στη θάλασσα και την πόλη του Πόρου.

Όσον αφορά την διαμονή σας, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλούς διαθέσιμους τύπους δωματίων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Διαθέσιμα δωμάτια για ζευγάρια καθώς και για οικογένειες. Είναι ένα ιδανικό μέρος για απόδραση, μόνο δύο ώρες μακριά από την Αθήνα. Το ξενοδοχείο παρέχει δωμάτια με μαγευτική θέα στη θάλασσα και την πόλη του Πόρου. Επίσης, υπάρχει συνεδριακή αίθουσα και ιδιωτική προβλήτα για σκάφη.

Το ξενοδοχείο Xenia Poros Image επίσης διαθέτει ένα εστιατόριο και ένα μπαρ με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την πόλη του Πόρου, όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις αλλά και gourmet πιάτα από όλο τον κόσμο καθώς και να ξεκινήσει την ημέρα του με ένα γευστικό και πλούσιο πρωινό. Προσφέρει επίσης μια παραλία με beach bar όπου μπορείτε να απολαύσετε τα κοκτέιλ και τα σνακ σας και να ανανεωθείτε ενώ χαλαρώνετε στην παραλία.

Κάτοψη συνεδριακού χώρου